Ingrid Zuure-Yang

Mijn naam is Ingrid Zuure-Yang. Als erkend coach help ik veertigers en vijftigers veerkrachtig in het leven te staan door hen in beweging te brengen. Door samen op zoek te gaan naar de eerste stap richting gewenste verandering. Hoe groot of klein die ook is.

Mijn manier van werken

Klanten benoemen mijn positiviteit en het vermogen om een veilige en vertrouwelijke sfeer te creëren. Ik ben nieuwsgierig naar jouw verhaal en wat je wilt bereiken. Ik luister, stel vragen, analyseer, confronteer. Altijd op een respectvolle manier. Maar wel oprecht. En met oog voor de realiteit.

Samen onderzoeken we jouw motieven en drijfveren. Jouw doelen, jouw hulpvraag en jouw eigen kracht staan centraal. We werken toe naar inzichten die je verder helpen. Door te verhelderen wat jou belemmert in het maken van keuzes, creëren we ruimte voor nieuwe mogelijkheden. Door bestaande overtuigingen te onderzoeken, ontstaat er nieuw perspectief. En dan is er vertrouwen om de eerste stap te zetten.

Het resultaat

Inzicht, opluchting. Een gevoel van ontspanning. Want je bent in beweging. Trots. Je hebt de eerste stap gezet. Je voelt je vitaal, energiek. En je zult ontdekken: er is meer mogelijk dan je denkt.

Versterk je veerkracht

Samen zetten we de eerste stap. Ontdek de mogelijkheden en neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. En de koffie? Die staat al klaar!

 

 

Ingrid staat ingeschreven bij de Stichting Registratie (StiR) in het register van de Kamer voor Coaching onder nummer 1348195.