fbpx

Kom in beweging!

shutterstock_682906369

Misschien vind je het werk dat je doet steeds minder leuk. Of je relatie mist het heilige vuur van vroeger. Of je hebt bepaalde angsten, frustraties of andere emoties, die nergens een plekje kunnen kijken. Wat kun je doen?

Je bent niet de enige die vragen of twijfels heeft over dit soort belangrijke onderwerpen als werk, zorg, relaties en vrije tijd. Heel veel mensen van zo rond de veertig, vijftig jaar zitten hiermee. Maar het is wél zaak dat je antwoorden krijgt op je vragen, want anders ga je maar door en dat kan stress opleveren.

Toewerken naar jouw doelen

Het is dan helemaal niet zo’n gek idee om in gesprek te gaan met een coach: iemand van buitenaf met wie je kan sparren. Ingrid Zuure-Yang is zo’n persoonlijke coach: 'Ik kan je helpen om in beweging te komen. Waar ligt jouw werkelijke behoefte? Samen werken we toe naar de door jou vastgestelde doelen. Tijdens het coachtraject voeren we gesprekken en ga je aan de slag met de inzichten die je opdoet. Het resultaat? Ik hoor vaak van klanten dat ze opluchting ervaren, meer rust hebben en tot nieuwe inzichten zijn gekomen. Mensen hebben weer grip op hun leven; staan veerkrachtiger in het leven.'

Op een verrassende manier naar jezelf kijken

 

Pak de regie terug met een online workshop

In de workshop ‘Pak de regie’ laat Ingrid je ervaren hoe het is om op een verrassende manier naar jezelf te kijken. Ze laat zien waar die tegenstrijdigheden vandaan komen en waarom onze persoonlijkheid op een bus met passagiers lijkt. Zo krijg je op een speelse manier inzicht in je doen en laten. Dat is vooral handig als je gedrag wilt veranderen dat niet doeltreffend is en waar je achteraf stress en spijt van hebt, zoals in bovenstaande voorbeelden. Deze workshop geeft een aanzet om de regie terug te pakken en te veranderen waar je al heel lang tegenaan loopt. Daarnaast is het een heel leuk middel om op een andere manier naar jezelf te kijken. Neem voor meer informatie en opgave contact op met Ingrid of kijk op de website!

Dit artikel verscheen eerder in het ForYou Magazine Rotterdam.

Deel dit artikel: