fbpx

Better imperfect action than perfect inaction

Hoe een quote mij hielp bereiken wat ik niet voor mogelijk had gehouden.

‘Better imperfect action than perfect inaction’ las ik op de blog van een ondernemerscoach. Het gaat erom dàt je iets doet en niet hóe je het doet. Daadkracht dus. Dat kwam binnen. Nu ga ik eindelijk een promovideo voor mijn praktijk maken, dacht ik en sloeg aan het filmen, gewoon met mijn  mobiel. Dat had ik een beetje onderschat. De deurbel, kinderen op trampolines, een dikke bromvlieg, mezelf terugzien, het viel niet mee. Maar zesentwintig takes later had ik dan toch iets acceptabels.  En had ik veel geleerd.

Beren van de wegscreenshot-video-ingrid-zuure-erkend-coach-stairs-coaching

Better imperfect action than perfect inaction. Een filmpje maken èn publiceren? No way, niets voor mij. Maar dit motto haalde voor mij de beren van de weg. Het maakte dat ik, die nauwelijks de opname- van de pauzeknop kon onderscheiden, nu toch een filmpje online heb staan. Met die imperfect action ben ik wel mooi een stap verder gekomen. Kun je je voorstellen wat een goed gevoel dat geeft?

Van woorden naar daden!

Heb jij ondertussen al bedacht welke perfect inaction je om gaat zetten in imperfect action?

Ik hoor het graag!