fbpx

Tarieven

Tarieven

Het coachproces

Uitgangspunt in het coachproces zijn jouw wensen, doelen en mogelijkheden. Coachen is een beweeglijk en individueel proces dat tijd nodig heeft. Je wordt je bewust van wat je belemmert en wat jou aanmoedigt. Je ontdekt niet alleen dát, maar ook hóé je anders tegen dingen aan kunt kijken. Dat levert kracht en nieuwe energie op en daar kun je heel lang profijt van hebben.

Op basis van het kennismakingsgesprek en de eerste verkenning van jouw vraag maken we samen een afspraak over het aantal sessies. Gebruikelijk is een serie gesprekken van drie, zes of negen keer. Een coachgesprek duurt een uur en kost € 75,-. In deze ingewikkelde tijd hebben we onze veerkracht hard nodig. Stairs Coaching kan jou helpen om die veerkracht te versterken. Zodat je weer tevreden bent met wie je bent en wat je doet.

Kom je kennismaken?

Ben jij klaar om van start te gaan? Investeer in jezelf en neem contact op om gratis en vrijblijvend kennis te maken. De koffie staat klaar!

Overige tarieven

Coaching aan huis

Coaching aan huis werkt hetzelfde als 1-op-1-coaching: tijdens een serie individuele en persoonlijke gesprekken gaan we op zoek naar oplossingen en een nieuw perspectief. Zodat je weer tevreden bent met wie je bent en wat je doet. Op basis van het kennismakingsgesprek en de eerste verkenning van jouw vraag maken we een afspraak over het aantal gesprekken.

€ 85,- per gesprek van een uur
Woon je op meer dan 20 minuten reizen, dan komen er extra (reis)kosten bij

Coachkwartiertje

Heb je een korte vraag over een kleine kwestie, dan kun je je vraag voorleggen tijdens een persoonlijk coachkwartiertje. Je kunt zelf kiezen of je wilt bellen, mailen of Zoomen. Na afloop is je vraag specifiek genoeg om er verder mee aan de slag te gaan en heb je handvatten om je vraag verder uit te werken.

€ 7,50 per gesprek van een kwartier

Workshop

Met de workshop 'Pak de regie' gaan we onderzoeken hoe het komt dat je jezelf van alles oplegt. En hoe je dat een beetje kunt bijsturen. Zo krijg je meer inzicht in je doen en laten. Dat gaat je helpen om die dagelijkse uitdagingen – groot of klein – op een constructieve manier aan te gaan.

€ 37,50 per workshop

Stairs Coaching is vrijgesteld van BTW.

tarieven