fbpx

Tv-opnames bij Stairs Coaching

stairs coaching

‘Helder verhaal’
‘Goed te zien wat je doet en hoe’
‘Hier neem ik iets van mee’
‘Lekker compact’

Fijn om zulke reacties te krijgen op het filmpje over Stairs Coaching.

Meedoen aan een tv-programma was een leuke en bijzondere ervaring, waarbij ik in alle fases van het traject met mezelf geconfronteerd werd en mezelf dus ook weer beter heb leren kennen. Want voor een tv-camera je verhaal doen is toch iets anders dan met een glas wijn in je hand staan pitchen op een borrel.

Zo had ik het bloedheet en was ik straal vergeten wat ik wilde zeggen. Waar je dus niets van ziet! Petje af voor het camerateam. Ze waren vriendelijk, geduldig en bemoedigend en dat is echt ontzettend fijn als je een beetje onder druk staat. En het is het productieteam gelukt om uit vele meters film waarin ik stil bleef, waarin mijn intonatie niet klopte, waarin ik wèl iets zinnigs zei maar dat er een vrachtwagen voorbij reed, iets moois te maken. Dank ook aan de klanten die mee hebben gewerkt en veel hebben toegevoegd.

2 wervende minuten film over mijn werk en mijn praktijk. Echt, ik ben trots op het resultaat! Ben ook heel blij dat het niet live was😉
6 september zit ik lekker op de bank voor de tv. Kijk je mee?

Holland van Boven 6 september 15:00 – 16:00 SBS6
Herhaling 12 september 12:30 – 13:30 SBS6

Deel dit artikel: